Emily Tosta (actriu) Wiki, biografia, edat, alçada, pes, xicot, valor net, carrera, família, fets

Emily Tosta té 21 anys, actriu i model de televisió de República Dominicana. Va fer un paper de referència com "Ali" a la pel·lícula de drama familiar "Selfie Dad" del 2018. També va treballar com a model de pista. Va guanyar l'atenció de tot el país gràcies al seu paper principal a la sèrie web "United Families". Té més de 100 mil seguidors al compte d'instagram amb el nom d'usuari "emilytosta". Recentment apareix a la portada de la coneguda revista 'Conexiones', a partir del 2019. El 2013, va debutar com a actor amb la sèrie dramàtica Dama y Obrero com a Gina Joven. Ha estat protagonista convidada a la sèrie de televisió d'acció i ciència-ficció de TNT 'The Last Ship', l'any 2104. També va treballar com a paper secundari de Leticia Cruz a la sèrie de televisió de thriller i drama de FX "Mayans M.C." També va treballar en diversos programes de televisió com Dama y Obrero i The Resident. Sintonitza la biografia i explora més sobre la wiki d'Emily Tosta, la biografia, l'edat, l'alçada, el pes, el nuvi, el valor net, la carrera professional, la família i molts més fets sobre ella!

Emily Tosta Edat

Quants anys té Emily Tosta? El seu aniversari és el 26 de març de 1998. Actualment, té 22 anys. Va néixer a República Dominicana. El seu signe de naixement és Àries. Té la nacionalitat nord-americana i pertany a una ètnia mixta.

Viqui Emily Tosta

Viqui/Bio
Nom realEmilia Gabriela Attias Tosta
Pseudònim/ Nom artísticEmily Tosta
Data de naixement26 de març de 1998
Edat22 anys (a partir del 2019)
ProfessióActriu
Famós perDrama familiar 'Selfie Dad'
Lloc de naixement/ Ciutat natalSanto Domingo, República Dominicana
Residència actualLos Angeles, Califòrnia, Estats Units
Nacionalitatdominicans
ÈtniaBlanc
SexualitatRecte
Religiócristianisme
Signe del zodíacÀries
GènereDona
Estadístiques físiques
Alçada / AltEn centímetres- 160 cm

En metres- 1,60 m

En peus polzades- 5'3"

PesEn quilograms- 50 kg

En lliures - 110 lliures

Tipus de cosPlàtan
Mides corporals

(pits-cintura-malucs)

32C-23-34
Talla de copa de sostenidor32 C
Cintura [en polzades]23 polzades
Malucs [en polzades]34 polzades
Mida de la sabata5 (Regne Unit)
Color d'ullsMarró
Color de cabellNegre
TatuatgesNo
Família
PareDesconegut
MareEmilia Tosta
germanaGabriela Tosta
germàKartos Tosta
Relacions
Estat civilSolter
Cònjuge/MaritCap
NovioCrawford Collins (2016-present)
Educació
Qualificaçió més altaGraduat
EscolaDesconegut
Col·legi/UniversitatDesconegut
Ingressos
Patrimoni net200 mil dòlars EUA
Sou/ Patrocini

Anuncis

10.000-15.000 dòlars EUA per episodi
Filmografia
Sèrie de televisió debutDama y Obrero (2013) com a Gina Joven
Pel·lículesVikes (2017) com a Paula
Llistes de sèries de televisióMayans M.C. [2018, com a Leticia Cruz]

The Resident [2018, com Joplin Bird]

Rosewood [2017, com a Yaselyn]

NCIS: Los Angeles [2016, com a Carla James]

The Last Ship [2014, com a Luisa]

Dama y Obrero [2013, com a Gina Joven]

Compte de xarxes socials
Enllaços al compte de xarxes socialsTwitter, Instagram
Nom d'usuari de Twitter@emilytosta
Nom d'usuari d'Instagram@emilytosta

Alçada i pes d'Emily Tosta

Quina alçada fa Emily Tosta? Emily es troba a una alçada de 5 peus i 3 polzades. Pesa uns 50 kg o 110 lliures. La mesura del cos d'Emily Tosta és 32 C-23-34. Porta un sostenidor de 32 C. Té els ulls marrons i els cabells negres. L'Emily té un cos en forma de plàtan.

Biografia i família d'Emily Tosta

Emily va néixer a Santo Domingo, República Dominicana. Es va traslladar a Miami, Estats Units, amb la seva família als 12 anys. Es va establir a Los Angeles per a la seva carrera d'actuació i model, l'any 2014. Emily pertany a l'ètnia libanesa pel costat del seu pare. És d'origen brasiler, veneçolà i italià per part de la seva mare. No es coneix el nom dels seus pares. Té dues germanes grans anomenades Karla i Gaby. La seva informació educativa no està disponible. Segons les fonts, la qualificació més alta d'Emily és la graduació, a partir del 2109.

Emily Tosta Novio

Qui és el xicot d'Emily Tosta? A partir del 2019, Emily Tosta està en relació amb l'estrella de les xarxes socials Crawford Collins des del 2016. També està centrada en els seus estudis i carrera.

Carrera d'Emily Tosta

Als 6 anys Tosta va començar la seva carrera de model amb la revista dominicana ‘A la Moda’. Als seus 8 anys, va aparèixer per primera vegada a l'escenari com a actriu al musical "Pied Piper of Hameln", en el qual va tenir un paper protagonista. Després va aparèixer en diversos musicals com Alice in Wonderland, Cats i Like in Broadway. Tosta es va aixecar entre d'altres a la Setmana de la Moda Dominicana a la passarel·la, com a model.

Llegeix també: Peyton List (actriu) Wiki, biografia, alçada, pes, nòvio, cites, valor net, carrera, fets

Valor net d'Emily Tosta

Quin és el valor net d'Emily Tosta? A partir del 2019, el patrimoni net d'Emily Tosta s'estima al voltant de 200 mil dòlars EUA amb només 22 anys. La seva font principal d'ingressos prové de la seva carrera d'actriu, així com de les tasques de modelatge. El seu salari per episodi és d'entre 10.000 i 15.000 dòlars EUA.

Llista de pel·lícules d'Emily Tosta

  • Debut TV: Dama y Obrero (2013)
  • Pel·lícula de debut: Vikes (2017)
  • Mayans M.C. (2018)
  • El resident (2018)
  • Palissandre (2017)
  • NCIS: Los Angeles (2016)
  • L'últim vaixell (2014)

Llegeix també: Pamela Anderson (model) Wiki, biografia, alçada, pes, edat, valor net, marit, valor net, carrera, fets

Fets sobre Emily Tosta

  1. El nom de naixement d'Emily Tosta és Emilia Gabriela Attias Tosta.
  2. Va fer l'escola des de casa seva.
  3. Té els llavis gruixuts i una figura feixuga.
  4. Va signar per Thomas Richards de The Corsa Agency, com a model.
  5. Va treballar amb diverses marques de moda com, Tampax, D.E Enterprises, La Sirena Kids, Dino Cookies.
  6. Li agrada molt el color blau i morat.
  7. Va debutar al cinema amb la pel·lícula de comèdia romàntica, Vikes com Paula, el 2017.
  8. Des de fa 6 anys, és vegana.
  9. Solia mantenir 12 espelmes sempre al seu dormitori.
  10. No té gaires amics.
  11. És una àvida amant de les mascotes.
  12. Està molt a prop dels seus familiars.

Llegeix també: Catherine Oxenberg (actriu) Wiki, biografia, edat, alçada, pes, marit, filla, valor net, fets

Missatges recents